I IVAR er vi opptatt av både ombruk og gjenvinning. Når vår administrerende direktør skulle flytte inn på nytt kontor, ville vi undersøke hvorvidt det var mulig å innrede et funksjonelt og fint kontor, kun ved hjelp av ombrukte gjenstander eller gjenvunnet materiale.

Svaret har vi nå. Det er fullt mulig! En bordplate laget av havplast, krakker laget av insulinsprøyter og pyntegjenstander fra Bruktbuå - alt sammen plassert på et veldig flott kontor. I tillegg har direktøren vår fått to flotte blomsterpotter. Disse består av 50 prosent gjenvunnet plast som IVAR-innbyggerne har kastet i restavfallet, og ettersorteringsanlegget på Forus har sortert ut. 

Kontorets klimaregnskap

Totalt sparte vi 544 kilo med CO2-utslipp ved å bruke utelukkende gjenvunnede materialer og innrede kontoret med ombrukte møbler og detaljer. 

Vil du se hele klimaregnskapet på direktørkontoret og se flere flotte bilder fra kontoret, kan du lese hele rapporten her

Tusen takk til Aldente kommunikasjonsbyrå/Tipi innovasjon og LINK Arkitektur for ide, løsning og prosjektledelse og Tjerand Fine Furniture for trearbeid.

Foto: Tom Haga