Kvitsøy gjenvinningsstasjon

Velkommen til Kvitsøy gjenvinningsstasjon! Stasjonen ligger på Vollsøya, like ovenfor ferjekaien. Det er helt gratis for private husholdninger å levere avfall til Kvitsøy gjenvinningsstasjon, da prisen er inkludert i renovasjonsgebyret.

Hos oss kan du levere alle typer avfall inkludert farlig avfall, med unntak av eksplosiver. Husk at avfallet skal være sortert ved levering. Personalet som jobber på stasjonen vil gi råd og veiledning dersom du er i tvil.

NB! Det er forbudt å kaste avfall i sorte/fargede søppelsekker på Kvitsøy gjenvinningsstasjon. Alt avfall må leveres løst eller i gjennomsiktige sekker, også hageavfall og kildesortert avfall. Grunnen til dette er at vi må være sikre på at det ikke kastes uønsket avfall som elektrisk- og farlig avfall på feil sted. Gjennomsiktige søppelsekker kan kjøpes på gjenvinningsstasjonen for 30 kroner per rull og i de fleste dagligvarebutikker.

Levering av farlig avfall fra næring blir primært henvist til eksterne farlig avfall-mottak på Kvitsøy. Husholdninger betaler kr 250,-/m³ for levering av bygge- og revningsavfall. Prisliste for næringskunder finner du her.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte stasjonen på telefon: 917 52 601.

Åpningstider: For å finne åpningstidene må du trykke på "Åpningstider" i hovedmenyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

Kart til Kvitsøy gjenvinningsstasjon

 

Hausken gjenvinningsstasjon

Velkommen til Hausken gjenvinningsstajon på Rennesøy. Stasjonen er en betjent miljøstasjon, og ligger på Hausken, ovenfor Vikevåg. Besøksadressen er Hauskenveien 99, Rennesøy.

Det er helt gratis for private husholdninger å levere avfall til Hausken gjenvinningsstasjon, da prisen er inkludert i renovasjonsgebyret.

Åpningstider: For å finne åpningstidene må du trykke på "Åpningstider" i menyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

Dette kan du levere:

  • Hvitevarer
  • Elektrisk avfall
  • Farlig avfall
  • Småbatterier
  • Bilbatterier
  • PCB-vinduer - isolerglassruter produsert mellom 1965-1975.
  • Klorparafinerte isolerglassruter produsert mellom 1975-1990.
  • Hageavfall 

Kart for Hausken gjenvinningsstasjon
 

Judaberg gjenvinningsstasjon

På Judaberg gjenvinningsstasjon kan du levere avfallet ditt. Du sorterer avfallet selv, og legger det i containere merket metall, trevirke, papp/papir, restavfall, hvitevarer osv. Spør gjerne betjeningen på stasjonen hvis du er i tvil om hvor du skal kaste avfallet.

Spør alltid hvis du skal levere farlig avfall slik som parafin, spraybokser med lakk, medisiner, løsemidler, spillolje osv. Husk original emballasje.

Vi i IVAR er opptatt av gjenbruk, så her kan du sette fra deg ting som du mener andre kan ha brukt for i bruktbua.

Dette kan du ikke levere til gjenvinningsstasjonen: fyrverkeri, ammunisjon, nødraketter, nødpeilesender og eksplosiver. (Kontakt lokalt lensmannskontor for levering av denne type avfall).

Besøksadresse: Du finner stasjonen på 4160 Finnøy.

Åpningstider: For å finne åpningstidene må du trykke på "Åpningstider" i menyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

Det har blitt innført et nytt betalingssystem, og prisene for levering av avfall blir like som på Forus og Sele gjenvinningsstasjon. Se prisliste Forus og Sele her. Fastboende i Finnøy kan laste ned en QR-kode fra hentavfall.no til mobilen sin, og kan da levere gratis. 

 

Bruk gjennomsiktige sekker

Alt avfall skal leveres løst eller i gjennomsiktige sekker!

NB! Det er forbudt å levere søppel i sorte/fargede søppelsekker på alle IVARs gjenvinningsstasjoner. Gjennomsiktige plastsekker kan kjøpes på gjenvinningsstasjonen på Forus for 30 kroner pr. rull eller i de fleste dagligvarebutikker.

Takk for hjelpen!

judaberg
 

Ryfylke

For informasjon om IVARs gjenvinningsstasjoner i Ryfylke, se nettsidene til IVAR Renovasjon Ryfylke.