Kvitsøy gjenvinningsstasjon

Velkommen til Kvitsøy gjenvinningsstasjon! Stasjonen ligger på Vollsøya, like ovenfor ferjekaien. Det er helt gratis for private husholdninger å levere avfall til Kvitsøy gjenvinningsstasjon, da prisen er inkludert i renovasjonsgebyret.

Hos oss kan du levere alle typer avfall inkludert farlig avfall, med unntak av eksplosiver. Husk at avfallet skal være sortert ved levering. Personalet som jobber på stasjonen vil gi råd og veiledning dersom du er i tvil.

NB! Det er forbudt å kaste avfall i sorte/fargede søppelsekker på Kvitsøy gjenvinningsstasjon. Alt avfall må leveres løst eller i gjennomsiktige sekker, også hageavfall og kildesortert avfall. Grunnen til dette er at vi må være sikre på at det ikke kastes uønsket avfall som elektrisk- og farlig avfall på feil sted. Gjennomsiktige søppelsekker kan kjøpes på gjenvinningsstasjonen for 30 kroner per rull og i de fleste dagligvarebutikker.

Levering av farlig avfall fra næring blir primært henvist til eksterne farlig avfall-mottak på Kvitsøy. Husholdninger betaler kr 250,-/m³ for levering av bygge- og revningsavfall. Prisliste for næringskunder finner du her.

Hvis du har spørsmål kan du kontakte stasjonen på telefon: 917 52 601.

Åpningstider: For å finne åpningstidene må du trykke på "Åpningstider" i hovedmenyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

 

Hausken gjenvinningsstasjon

Velkommen til Hausken gjenvinningsstajon på Rennesøy. Stasjonen er en betjent miljøstasjon, og ligger på Hausken, ovenfor Vikevåg. Besøksadressen er Hauskenveien 99, Rennesøy.

Det er helt gratis for private husholdninger å levere avfall til Hausken gjenvinningsstasjon, da prisen er inkludert i renovasjonsgebyret.

Åpningstider: For å finne åpnintstider må du trykke på "Åpningstider" i menyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

Dette kan du levere:

  • Hvitevarer
  • Elektrisk avfall
  • Farlig avfall
  • Småbatterier
  • Bilbatterier
  • PCB-vinduer - isolerglassruter produsert mellom 1965-1975.
  • Klorparafinerte isolerglassruter produsert mellom 1975-1990.
  • Hageavfall 


 

Judaberg gjenvinningsstasjon

Velkommen til Judaberg gjenvinningsstasjon. Her kan du som privat husholdning levere de fleste typer avfall. Alt farlig avfall (inkl. asbest, PCB-vinduer og klorparafinvinduer) og elektrisk- og elektronisk avfall (EE-avfall) kan du levere gratis.  Annet avfall kan du levere til samme pris som på andre IVAR-stasjoner (bla. Forus og Sele). Se prisliste her.

Stavanger kommune tilbyr sine innbyggere henteordning for bla. grovavfall på hentavfall.no. Dersom det er lang ventetid på din adresse i Finnøy kommunedel, har du mulighet til å laste ned en QR-kode som gir rett til gratis levering av grovavfall på gjenvinningsstasjonen. Koden får du tilsendt på e-post ved bestilling på hentavfall.no. Husk at det er samme krav til hva du kan levere som til hva som kan hentes.

Vi i IVAR er opptatt av ombruk, og i bruktbua kan du sette fra deg møbler og gjenstander som er for fine til å kaste. 

Husk at alt avfall må være sortert når du leverer det på stasjonen. Containerne er merket med skilt som viser hvor de ulike avfallstypene kan kastes. Husk gjennomsiktige sekker.

NB! Spør alltid hvis du skal levere farlig avfall slik som parafin, spraybokser med lakk, medisiner, løsemidler, spillolje osv. Husk original emballasje.

Dette kan ikke leveres på en gjenvinningsstasjon: fyrverkeri, ammunisjon, nødraketter, nødpeilesender og eksplosiver. (Kontakt lokalt lensmannskontor for levering av denne type avfall).

Næringsdrivende som leverer til Judaberg gjenvinningsstasjon må betale for levering av alle typer avfall.  

Besøksadresse: Du finner stasjonen i Fåholmen 15, 4160 Finnøy.

Åpningstider: For å finne åpningstidene må du trykke på "Åpningstider" i menyen, og velge "Andre gjenvinningsstasjoner".

 

Bruk gjennomsiktige sekker

Alt avfall skal leveres løst eller i gjennomsiktige sekker!

NB! Det er forbudt å levere søppel i sorte/fargede søppelsekker på alle IVARs gjenvinningsstasjoner. Gjennomsiktige plastsekker kan kjøpes på gjenvinningsstasjonen på Forus for 30 kroner pr. rull eller i de fleste dagligvarebutikker.

Takk for hjelpen!


 

Ryfylke

For informasjon om IVARs gjenvinningsstasjoner i Ryfylke, se nettsidene til IVAR Renovasjon Ryfylke.