IVAR IKS skal være en aktiv medspiller for regional utvikling. Vi skal være en garantist for kvalitet og miljø, og vi jobber for at vi skal være en attraktiv og utfordrende arbeidsplass basert på kompetanse.

Oversikt over ledige stillinger

 

 

Er du vår nye avdelingsleder for tjenesteutvikling?

Vi ser etter en erfaren og samarbeidsorientert leder som skaper engasjement og innovasjon.

Vi søker en engasjert leder for IVAR IKS som skal lede arbeidet i avdelingen for tjenesteutvikling og ha et særskilt ansvar for å videreutvikle samarbeidet med eierkommunene.

Som leder for avdelingen får du ansvar for 16 medarbeidere, og vil arbeide tett med adm.dir. for å videreutvikle det gode samarbeidsklimaet som er opprettet med regionens kommuner. Stillingen inngår i IVAR IKS sin toppledergruppe og rapporterer til administrerende direktør.

Den rette kandidaten har ledererfaring og kan vise til gode lederegenskaper på strategisk og operativt nivå. Du har høyere økonomisk eller teknisk utdanning, og har god kjennskap til offentlig forvaltning, Du er en nettverksbygger, og har gode kommunikasjonsegenskaper muntlig og skriftlig. Du er en pådriver for utvikling og er en leder som får frem det beste i andre. 

Les hele stillingsutlysningen på finn.no her!
 

 

Spørsmål

Har du spørsmål om utlyste stillinger skal du ta direkte kontakt med kontaktpersonen(e) oppgitt i stillingsannonsen.

 

Mer informasjon

Ved spørsmål knyttet til søknadsprosessen, kontakt personal på tlf. 51 90 85 00.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å ta i mot åpne søknader på e-post. Det er kun mulig å søke på de utlyste stillingene.