Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Vant i returkartonglotteriet

Rønnaug Bakke fra Stavanger er den glade vinner av 10 000 kroner i Returkartonglotteriet!

En smilende Rønnaug åpnet dørene for oss, og var strålende fornøyd med premien som ble overrakt av IVAR.  Rønnaug er opptatt av miljøet, og synes det er hyggelig å kunne bidra til gjenbruk. Hun har signert, brettet og stappet melkekartongene sine i alle år, selv om hun var usikker på om lotteriet enda eksisterte.  Overraskelsen ble derfor ekstra stor når hun fikk beskjed om at hun var vinneren.

Hva premien skal gå til er fortsatt litt usikkert, men en skal ikke se bort fra at en ny sykkel kan stå parkert på utsiden om ikke alt for lenge.

Slik deltar du!

Alle kan delta og vinne i returkartonglotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. Årlig deles det ut premier for til sammen 1,6 millioner kroner. Dette er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000.

Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, som oftest sammen med annen papp og papir.

Nyhet! Fra 2017 har du to valg. Hver enkelt kartong er nå et lodd. Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på.

For å vinne 100 000 må du fortsatt skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge utenfor. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kubbene er også med i trekningene om 10 000 kroner.

Les mer om returkartonglotteriet her