Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Vant 10 000 kroner

Svanhild fra Sandnes ble nylig trukket ut som vinner i Returkartonglotteriet.

Det var en glad vinner som tok imot oss, og som nå kan feire en premie på 10 000 kroner.

- Når dere ringte å sa at jeg hadde vunnet kom jeg ikke på at jeg hadde sendt inn kartonger sier Svanhild som har skylt, stappet og brettet kartonger i 4 år. Å stable drikkekartonger og merke dem med navn og nummer er blitt en vane sier hun så jeg koblet ikke helt i begynnelsen. Hun påpeker at å være med i Returkartonglotteriet er mye bedre enn andre spill for det er jo gratis å brette kartonger å legge de i papiravfallet smiler hun.

På spørsmål om hva premien skal brukes til titter hun bort på 4 uker gamle Jenny Marie og sier at en ny barnevogn står på handlelisten, utover det er det lite som er bestemt avslutter hun.

Returkartonglotteriet

Siden 1997 har alle som skyller, bretter og stapper drikkekartonger og skriver på kubbene deltatt i Returkartonlotteriet som administreres av Grønt Punkt Norge. Hvert år trekkes det ut hele 124 vinnere som deler en pott på 1.6 millioner kroner.

Slik deltar du:

Alle kan delta og vinne i returkartonglotteriet - privatpersoner eller organisasjoner, skoler, barnehager, idrettslag etc. Premiene er fordelt på 120 premier á kr. 10.000 og 4 premier á kr. 100.000.

Kartongene leveres i den vanlige kommunale returordningen, som oftest sammen med annen papp og papir.

Enkeltkartonger:  Skyll kartongen, press den flat og skriv navn og telefonnummer på. Enkeltkartoner er med i trekningen om 10 000 kroner.

Kubber:  For å vinne 100 000 må du skylle, brette og stappe minst seks drikkekartonger i en syvende til en kubbe. Korker og lokk kan henge på. Skriv navn og telefonnummer på kubben. For skolemelk-kartonger gjelder fire kartonger oppi den femte. Kubbene er også med i trekningene om 10 000 kroner.

Les mer om returkartonglotteriet her