Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Strandryddeuken er i gang

Skal du ut og rydde en strand?

Strandryddeuken 2018

Den største kollektive ryddedugnaden i Norge er i gang, og mange har registret sin ryddeaksjon i Hold Norge Rent sin ryddeportal. Har du lyst til å rydde, og ønsker mer informasjon om planlagte ryddeaksjoner i nærheten av deg og hvor du kan kaste avfallet du plukker, anbefaler vi at du tar en titt på Hold Norge Rent side nettsider. 

Innlevering av marint-og herreløst avfall

På IVAR gjenvinningsstasjon Forus og Sele kan private strandryddere og organisasjoner levere marint- og herreløst avfall gratis hele uke 18. NB! maks 10 sekker per organisasjon. Organisasjoner kan kun levere gratis torsdag, fredag og lørdag i ryddeuken. 

Fra og med torsdag 3. mai blir det satt opp et eget innleveringsområde for marint- og ryddeavfall på gjenvinningsstasjonene. Følg strandflaggene merket med "Strandrydding", og legg ryddeeavfallet ditt i båten.

(På Forus: v/innleveringen til Byttebuå, på Sele v/komposten).

FORUS: 

SELE: 

Gjennomsiktige sekker

Alle som leverer avfall til gjenvinningsstasjone bruke gjennomsiktige sekker. Det gjelder også dem som skal levere marint- og herreløst avfall.

Den store strandryddedagen lørdag 5.mai

Den offisielle strandryddedagen er lørdag 5. mai. Alle som leverer marint- og herreløst avfall til oss på IVAR gjenvinninsstasjon Forus lørdag 5. mai, får en liten overraskelse. Takk for at du hjelper til med å holde strendene våre rene. 

Les mer om strandryddedagene og hvor du kan kaste avfallet her

Velkommen til oss!