Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Nå lanserer vi Don`t DO it!

IVAR lanserer nå en kampanje som skal redusere mengden med søppel som kommer inn i avløpsrenseanleggene våre.

Søppel som kastes i toalettet er et stort og dyrt problem for renseanleggene våre. Vi lanserer derfor en kampanje for å gjøre folk oppmerksomme på problemstillingen. Vi har en egen nettside, en facebookside og et spill som kan lastes ned til mobiltelefon.

Lørdag formiddag sto vi på stand to steder i Stavanger sentrum; ute på Arnageren og inne i foajeen på Sølvberget. Ute delte vi ut skrapelodd, og premien for dem som var så heldige var ei t-skjorte med slagordet "Don`t DO it!".


Inne i Sølvberget kunne folk spille spillet vårt på storskjerm, og det ble delt ut premier til de beste spillerne. For dem som har lyst på et nytt spill til mobilen, kan det lastes ned gratis fra App store eller Google play. På Android-telefoner må du søke etter "Don`t do it IVAR".

Den enkleste måten å finne spillet på, er å gå inn på http://dontdoit.ivar.no/ med telefonen og laste det ned derfra.

På nettsiden ligger en film som viser hva som skjer med søppel som havner i avløpsrørene. Vi har filmet Leif, som jobber på renseanlegget vårt, på en tur ned i kloakken. Der treffer han svære "anakondaer". Gå inn på siden og se filmen, hvis du tør...

På samme siden ligger det også lenke til spillet som kan lastes ned til mobiltelefonen.

 Lik oss og del på facebook