Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Ledig stilling som driftstekniker

IVAR søker driftstekniker til drift og vedlikehold av våre prosessanlegg og ledningsanlegg for drikkevann.

Driftsområde vann har ansvaret for drift av vannbehandling og ledningsanlegg. Vi har behov for å styrke kapasiteten i vår avdeling med en driftstekniker, som vil få allsidige oppgaver. Anlegget på Langevatn er under omfattende utbygging med endringer i prosessene. Dette vil gi nye og spennende utfordringer. Fremmøteplass er på Langevatn, litt utenfor Ålgård i Gjesdal kommune.

Søknadsfrist 27.11.16

Aktuelle arbeidsoppgaver

Drift og vedlikehold av våre prosessanlegg og ledningsanlegg for drikkevann.
Vedlikehold av maskiner og utstyr.
Drift av verksted, prøvetaking m.m.

Det kan bli aktuelt å inngå i IVARs vaktordning.

Kvalifikasjoner

Fagbrev innen tekniske fag (prosess/kjemi, rørlegging, industrimekanisk, instrument e.l.).
Førerkort kl. B.

Personlige egenskaper

Det legges stor vekt på serviceinnstilling, samarbeidsevner og at kandidaten er løsningsorientert. Evne til å arbeide selvstendig vil også vektlegges. 

Krav til språkkunnskaper

Det stilles krav om norskprøve 3 for fremmedspråklige søkere. Dette kravet kan fravikes dersom det kan dokumenteres god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vi kan tilby

Fleksibel arbeidstid. 
Gode velferds-, pensjons- og forsikringsordninger.
Godt arbeidsmiljø i et spennende selskap som står foran nye utviklingsområder. 
Arbeidsplass med lav turnover.
Lønn i henhold til lokale avtaler.

Søknad sendes

Søknad sendes og behandles kun elektronisk og vi ber deg derfor søke via vårt rekrutteringssystem. Det er ikke mulig å legge ved attester og vitnemål. Disse må du ta med på et evt. intervju. Vi ber deg også fylle ut CV fullstendig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig i innledende fase. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført i opp på søkerlisten. Om dette blir aktuelt vil du bli kontaktet av oss. Dersom du har spørsmål knyttet til søknadsprosessen, ta kontakt med personal på tlf. 51 90 85 00.