Pil venstrePil høyreDekor, prikker

Du er her:

Don`t DO it

Dessverre er det mange som bruker toalettet som søppelbøtte, med svært uheldige konsekvenser for oss. Vi ber nå om hjelp.

16. august lanserer IVAR en kampanje for å få oss til å slutte å kaste søppel i do. Kampanjen har "Don`t DO it" som slagord, og annonser med denne overskrifta vil bli å se i aviser og på nett.

IVAR lanserer også en spill som kan lastes ned til android eller iphone. Spillet går ut på å kjapt ta avgjørelser på hva som kan kastes i do. Vi mener det er enkelt: Det er kun tre ting som skal i do, toalettpapir er den ene tingen.

Utover høsten blir spillet fulgt opp med konkurranser, premier og organiserte aktiviteter i skolen og ute blant folk flest.

Undersøkelser viser at svært mange av oss tror det er ok å kaste q-tips, bomullsdotter og engangsfiller i toalettet. Videre tenker folk at den ene q-tipsen de kaster oppi, umulig kan gjøre noen skade. IVARs problem er at flere hundre tusen mennesker tenker sånn hver dag, og det blir det veldig mange q-tips og annet søppel utav. På SNJ og undervegs i transporten ut til Mekjarvik stopper pumpene og driftsteknikerne får en svært ubehagelig og risikabel jobb med å fjerne søppelet.

Det finnes en veldig enkel løsning, bruk søppelbøtta! Dette er budskapet vi ønsker å kommunisere ut til folk ved hjelp av denne kampanjen.